Seo specialist hasselt

Seo specialist hasselt: Zonder bezoekers geen klanten!

Seo specialist hasselt

Met 10 jaar online ervaring zorgen onze SEO specialisten in hasselt voor een optimaal resultaat. 1 jaar, 2 jaar, of zo lang u wilt…

Onze SEO specialisten werken aan een continue verbetering van uw vindbaarheid.

Als marktleider zijn onze SEO specialisten continu op de hoogte van de veranderingen in de markt en spelen hierop in.

Seo specialist hasselt: Wat is een SEO expert?

Het woord SEO staat voor search engine optimisation of zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Een SEO expert is dus iemand die verstand heeft van het optimaliseren van websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Deze specialist heeft veel verstand van de werking van zoekmachines en doet meer dan alleen de juiste meta tags gebruiken of een tekst volstoppen met net genoeg zoekwoorden. Nee, de expertise gaat verder dan dat.

Eigenlijk beseft een SEO expert vooral goed wat de vragen van een klant zijn en hoe de website daar antwoord op kan geven.

Op de eerste plaats doet een SEO specialist dat door de website goed vindbaar te (laten) maken voor zoekmachines door van de juiste websitetechnieken gebruik te maken. Als je een prachtige website met interessante teksten hebt, maar Google kan het niet lezen, dan houdt het daar al op.

Daarna kijkt hij/zij naar de inhoud van de website. Bevat deze goed geschreven inhoudelijke teksten, eventueel verrijkt met afbeeldingen en video’s? Worden de woorden gebruikt die mensen ook gebruiken in hun zoekopdracht? Vaak wordt hier niet naar gekeken bij het maken van een website en staat deze daarom vol met vaktermen die niet gebruikt worden door de doelgroep.

Tenslotte is het belangrijk dat anderen verwijzen naar de website. Dit kan door middel van links van andere relevante kwaliteitswebsites naar je eigen pagina of doordat er veel over de website gepraat wordt op social media als Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.

Seo specialist hasselt: Waarom kiezen voor een SEO Expert?

Een SEO expert kan soms door enkele eenvoudige aanpassingen, en soms door enkele meer ingrijpende aanpassingen, je website hoger in de zoekresultaten van Google krijgen. Hierdoor kun je veel extra GRATIS verkeer naar je website krijgen.

Er bestaan veel opvattingen over hoe je zoekmachines hoger in de zoekmachines van Google krijgt. Een echte SEO expert zal vooral kijken naar methoden om de juiste bezoekers aan te trekken. Dit zijn dus de mensen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst, product of informatie.

Een andere reden om te kiezen voor iemand met verstand van zoekmachine optimalisatie is dat er ook technieken zijn die op korte termijn wel werken, maar er op lange termijn voor kunnen zorgen dat je gestraft wordt door Google. Dit kan zelfs resulteren in een complete verwijdering uit de zoekresultaten. Deze technieken worden ook wel spam of black-hat SEO genoemd. Een goede SEO-er zal deze technieken altijd vermijden en juist zorgen voor lange termijn resultaat. Hij focust zich dus op wat het beste is voor het bedrijf van zijn/haar klant.

Seo specialist hasselt: Hoe kies je een specialist in SEO?

Waar moet je op letten als je een specialist in zoekmachine optimalisatie wilt inhuren? Helaas zijn er geen officiële documenten waarin staat of iemand een vakman is.

Kijk daarom eerst eens naar z’n eigen website. Deze moet er uiteraard behoorlijk uitzien, openheid van zaken geven en liefst ook nuttige informatie delen.

De alarmbellen moeten gaan rinkelen als de zogenaamde expert aanbiedt om je website “aan te melden voor meer dan 500 zoekmachines”. Dit is helemaal niet nodig tegenwoordig en lijkt meer op iemand die misbruik maakt van onwetendheid bij zijn klanten.

Ook bij garanties voor posities moet je altijd uitkijken. SEO’s kunnen namelijk geen garanties geven, want Google bepaalt de posities en niet zij! Wie garanties geeft zal eerder risico nemen met spam technieken of kiezen voor zoekwoorden waar makkelijk mee gescoord kan worden, maar wat de klant maar bar weinig oplevert.

Ga daarom gewoon eens een oriënterend gesprek aan en kijk of de SEO specialist geïnteresseerd is in je bedrijf, wat je doelstellingen zijn, hoe je je onderscheidt van je concurrenten, en nog meer zaken op bedrijfsniveau.

Seo specialist hasselt: Huur mij in

Ben je benieuwd naar hoe ik denk over zoekmachine optimalisatie en hoe ik dat kan toepassen op je eigen website? Neem eens contact met me op voor een vrijblijvend gesprek of bel het nummer 0478/732118