Webdesigner hasselt

Webdesigner hasselt: Webdesign

Webdesigner hasselt

Opzoek naar een Webdesigner in de regio hasselt ?

Wij creëren een website die past bij de uitstraling van je bedrijf. Mooi? Zeker. Uniek? Graag. Gebruiksvriendelijk? Natuurlijk!

Een grijs en saai prototype tovert de webdesigner om in een oogstrelend ontwerp dat past binnen je bestaande huisstijl en uitnodigt om te gebruiken. Geen standaardwerk hier, maar voor iedere site een uniek ontwerp met veel oog voor detail. Blader maar even door ons portfolio en laat je overtuigen.

Webdesigner hasselt: Éen ontwerp

B

ij voorkeur presenteren we je geen verschillende ontwerpen van de website. Na de fase van de informatiearchitectuur maakt de webdesigner zijn ideale ontwerp. Daar stopt hij al zijn tijd, energie en inspiratie in, die hij niet moet verliezen aan andere minderwaardige ontwerpen. In een paar feedbackrondes wordt dat ontwerp fijngesteld.

Webdesigner hasselt: Focus op web

Hier zijn geen grafisch ontwerpers aan de slag die tussen alle drukwerk door ook nog een website ontwerpen. Onze webdesigners kennen de taal van het web. Ze houden rekening met interactie, leesbaarheid, afwijkende schermkleuren en -resoluties en variabele inhoud.

Webdesigner hasselt: Fris webdesign

De nieuwste trends binnen grafisch ontwerp worden gevolgd en kruiden de ontwerpen af. De gemiddelde levensduur van een website bedraagt toch enkele jaren, dus is het van belang om een ontwerp af te leveren dat ook de komende jaren fris oogt.