Website bouwen hasselt

Website bouwen hasselt: WEBSITE Design, Bouwen, Aanpassen, Optimaliseren

Website bouwen hasselt: "gebruiksvriendelijk, toegankelijk, binnen budget"

Website bouwen hasselt

U wil een nieuwe website laten bouwen in de regio hasselt?

Wanneer Jakency aan websites bouwt, wordt er rekening gehouden met 6 belangrijke factoren die bepalend zijn voor het succes online:

Website bouwen hasselt: spraakmakend design

Jouw website is zoals een schitterende etalage van een winkel: spraakmakend, opvallend, persoonlijk en vooral, het nodigt de bezoeker van je website om 'binnen' te komen. Dit wil zeggen dat je de bezoeker of de potentiële klant verleidt om verder op je website te blijven surfen. Ook belangrijk is dat het gekozen design representatief is voor jouw bedrijf en de bezoeker onmiddellijk kan uitmaken, welke diensten jij kan leveren of welke producten jij verkoopt. Je hebt keuze uit honderden designs die we volledig op maat van jouw bedrijf kunnen personaliseren.

Website bouwen hasselt: gebruiksvriendelijk

Het heeft geen zin een fantastisch uitziende website te hebben, als jij zelf als ondernemer, er niets kan aan toevoegen en afhalen. Je wilt bijvoorbeeld een maandmenu wijzigen, promotie maken voor je nieuwe collectie of foto's zetten van je laatste project. Wij zijn ervan overtuigd dat de ondernemer van morgen, snel moet kunnen schakelen. De ondernemer van morgen is ook niet bereid om bij elke interventie van de website bouwer, een kost te moeten betalen. Daarom heb ik resoluut de kaart getrokken van Joomla, één van de krachtigste CMS-systemen die je in staat stelt zelf de nodige aanpassingen te doen. Nadat ik je een korte én gratis opleiding hebben gegeven, zal je verbaasd staan hoe gebruiksvriendelijk jouw website wordt.

Website bouwen hasselt: toegankelijk

Jouw website toegankelijk maken voor elke soort bezoeker: of die persoon nu achter zijn computer zit, op de tablet tikt of met de smartphone onderweg is. Jouw website moet in alle omstandigheden kunnen worden bekeken en daarvoor dient 'responsive design', dé trend van 2014 én een absolute must. Een website gemaakt met een CMS, heeft de responsive design al automatisch ingebouwd.

Onder de noemer 'toegankelijk', zit ook 'ux' of 'user experience'. Hiermee wordt de gebruiksvriendelijkheid voor de surfer bedoelt: vindt hij zijn weg op je website? vindt hij de informatie die hij zoekt? wat met slechthorenden of blinden ? werken alle linken ? ...

'Toegankelijk' is een beslissende factor voor het succes van je website.

Website bouwen hasselt: optimalisatie

Website optimaliseren of 'seo'-vriendelijk maken. Het heeft geen zin om te investeren in je website, als niemand het bestaan van kent, net zoals het geen zin heeft een schitterende winkel te hebben, als niemand hem ziet, toch?

Zoekmachine Optimalisatie (of Search Engine Optimization (SEO)) is het resultaat van complexe processen waarvoor je de nodige kennis en ervaring moet bezitten. Termen zoals SEO, SEA, Google Analytics, Conversie Ratio zijn voor ons vakjargon en staan elk voor een bepaald proces in het optimaliseren van alle online verkeer van en naar jouw website: via zoekmachines (Google, Yahoo, MSN, Bing, ...), via social media, link building, ...

Website bouwen hasselt: Resultaat ?

  • Website bouwen hasselt: jouw bedrijf wordt zichtbaar in Google
  • Website bouwen hasselt: je ranking van je website stijgt
  • Website bouwen hasselt: meer verkeer = meer prospects = meer omzet of meer opdrachten

Website bouwen hasselt: timing

Ik lever de website op binnen de afgesproken planning. Cause time is money, isn't it?

Website bouwen hasselt: budget

Omdat de websites in een opensource CMS worden gemaakt, laat dit toe, om een correcte prijs/kwaliteit te kunnen bieden voor het ontwerpen, bouwen, onderhouden en optimaliseren van jouw website.