Webdesign

Kies voor webdesign dat meer is dan een mooi plaatje online

webdesign

Het perfecte webdesign voor u nieuwe website

Natuurlijk wilt u dat uw website er goed uitziet. Toch is webdesign veel meer dan het uiterlijk. Denk eraan dat bezoekers van uw website in de eerste plaats op zoek zijn naar informatie. Hoe duidelijker die informatie gepresenteerd is, hoe meer ze geneigd zijn om op uw website te blijven en te doen wat u van hen verwacht: zich abonneren op uw nieuwsbrief, bij u een product of dienst bestellen, …

Content is het belangrijkste element van uw website, ook voor de zoekmachines. Hoe helder en aantrekkelijk die content op het scherm gepresenteerd wordt, dat is dan weer een kwestie van efficiënt webdesign. Het grafisch bureau van Jakency ontwikkelt voor uw website een webdesign waarin u uw bedrijf herkent, dat aansluit op uw huisstijl, uw briefhoofd, zelfs de inrichting van uw handelszaak.

Neem contact op met Jakency en vraag vrijblijvend advies over webdesign: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0478/732118.

Webdesign met 3 duidelijke doelen

1. Bereik uw doelgroep

Natuurlijk wilt u de ‘look and feel’ van uw bedrijf herkennen in het design van uw website. Maar nog belangrijker is dat de bezoekers, de mensen waarvoor u de website op het internet zet, door het design aangesproken worden. Denk voor het ontwikkelen van uw website vanuit het standpunt van de mogelijke bezoeker:

  • Waar is die naar op zoek? Zorg ervoor dat die informatie prominent zichtbaar is.
  • Hoe surft die op het internet? Met een gewone browser op een computer of ook mobiel?

Jakency ontwerpt uw website, rekening houdend met de doelgroep en het doel ervan.

Wilt u meer informatie over doelgroepgericht webdesign? Bel ons meteen: 0478/732118.

2. Zorg voor conversie

Wat wilt u dat die bezoeker doet? Leid hem via efficiënt webdesign zo vlot mogelijk naar dat doel. Gebruik daarvoor de juiste calls-to-action, in de meest efficiënte vorm: aansporende tekstfragmenten of uitnodigende knoppen.

Jakency test designelementen zoals knoppen uit en selecteert de meest efficiënte: het designelement waarop een bezoeker het snelste klikt en zo het doel bereikt waarvoor de website ontwikkeld is.

Wilt u meer informatie over conversie via efficiënt webdesign? Stuur ons een bericht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - of bel ons: 0478/732118.

3. Behaag de zoekmachines

‘Schone’ html-code, zonder ballast. Gestructureerde content met onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Relevante links met tekstinhoud die refereert aan de webpagina die het doel is van de link. Landingspagina’s voor specifieke keywords met unieke, waardevolle tekstelementen. Knoppen die de zoekmachines als zodanig herkennen. Het zijn allemaal designgerelateerde elementen die ervoor zorgen dat uw website hoger scoort bij de zoekmachines.

Dankzij het gestructureerde CMS (content management system) van Jakency is het design van uw website van in het begin zoekmachinevriendelijk.

Wilt u meer weten over webdesign met aandacht voor een goede referencering door de zoekmachines? Neem contact op met Jakency voor een vrijblijvend gesprek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0478/732118

Efficiënt webdesign, gericht op de doelgroep en het doel waarvoor de website werd ontwikkeld: daarvoor heeft Jakency alle expertise in huis.